donderdag 8 december 2016

Irene Jurk van Bel'Etoile: Gratis Patroon

Dat Isabel een creatieve duizendpoot is moet ik jullie waarschijnlijk niet meer vertellen.   Dat ze nu ook met een gratis patroon op de proppen komt is natuurlijk heel leuk nieuws voor iedereen met meisjes in de familie in de leeftijdscategorie van twee tot en met 10 jaar.

Toen ze me vroeg om mee te testen zei ik direct JA!!  Ik heb zelf een kleine meid van 2 jaar en tegen jurkjes zeg ik geen neen.

De Irene Jurk van Bel'Etoile is een mooie A lijn jurk met aparte halslijn en 3 verschillende knopenpads.  Ik koos voor het eerste knopenpad.  Het jurkje is volledig gevoerd en voorzien van een blinde rits.
Bij het patroon heeft Isabel ook een uitgebreide fotohandleiding gevoegd.  Stap voor stap loodst ze je tot je eigen Irene!!

Het is aan te raden om voor dit patroon een dikkere stof te kiezen, zodat het jurkje mooi valt.
Ik koos dus een canvas van Art Gallery, want met canvas kan je mooie kledingstukken maken (en dit was dus ook een suggestie van Bel'Etoile).

Hier kan je mijn versie terugvinden van de Irene Jurk.

De foto's die we binnen genomen hebben zijn niet ideaal, maar zo kan je wel zien dat je het jurkje zowel in de zomer (zonder mouwtjes) als in de winter (in het geval van mijn kleine meid met een romper eronder) kan dragen.
Tijdens de blogtour hadden we net een weekendje gepland naar Nederland, Hof van Saksen.
We hadden een waanzinnig mooi uitzicht.  Het was ijskoud en het zonnetje straalde.  Dus moesten we de foto's nog eens overdoen.  De buitenlucht is toch altijd veel mooier om foto's te trekken.   Maar die romper moest er wel onder voor mijn kleine koukleum.


Dank je Isabel voor dit prachtige patroon!  Heel veel succes!!  Je zult er alleszins heel wat naaisters blij mee maken! xx

Patroon: Irene Jurk - Bel'Etoile (hier terug te vinden)
Stof: Canvas - GalleryFabrics

Benieuwd naar wat de andere ervan gemaakt hebben?  Hier een lijstje met de prachtige creaties van de andere bloggers:


3 opmerkingen:

  1. Dankjewel om mee te doen lieve Ann!
    Hoe schattig is Elize in haar jurkje zeg.
    De fotootjes zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kei mooi! En die achtergrond is inderdaad het perfecte decor...

    BeantwoordenVerwijderen